Hotel Details
De Keyserlei 59
2018 Antwerp
T: +32 (0)32 - 321 443
F: +32 (0)32 - 330 835 info.antwerpen@leonardo-hotels.com
Central Reservations
T: +32 (0)10 - 434 756 reservation.antwerpen@leonardo-hotels.com
Guest Reviews
Hotel was as expected, reasonable price and close to the train station.Australia
Joyce
4.0more...
More Leonardo Hotels

Leonardo Hotel Antwerpen - Guests Reviews



 

Sort reviews by language :
01/05/2016
Guest feedback By Herman K
5 / 5
30/04/2016
Guest feedback By Dr Jochen P
3 / 5
ohne Parkmöglichkeit ein eher anstregender Aufenthalt
Es fehlte leider im Internet völlig der Hinweis dass man eine Parkmöglichkeit vorab reservieren musste, dazu fehlte auch der Link. Mit sämtlichen Gepäck 250 m zur nächsten Tiefgarage zu gehen ist alles andere als komfortabel. Zusätzlich fehlte eine Möglichkeit das Gepäck auf einen Wagen zu laden. Das heißt man musste mehrfach laufen. Insgesamt war das Hotel verglichen zu meiner letzten Erfahrung in München entäuschend!
29/04/2016
Guest feedback By Luciano W
4 / 5
29/04/2016
Guest feedback By Johan A
4 / 5
29/04/2016
Guest feedback By Marcel B
4 / 5
27/04/2016
Guest feedback By Marlen G
5 / 5
dies war der 2. Aufenthalt im Leonardo Antwerpen. Die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft der Mitarbeiter der Rezeption ist nicht zu toppen. Grund der Buchungen waren die Lage direkt am Zoo Antwerpen. Bei zukünftigen Zoo-Besuchen werde ich auf jeden Fall wieder das Hotel wählen.
27/04/2016
Guest feedback By Mikhail Z
5 / 5
Nice hotel, excellent team
27/04/2016
Guest feedback By Frans S
4 / 5
Prima hotel, op goede locatie.
Goed
26/04/2016
Guest feedback By dirk h
5 / 5
Blijven komen !!
Komen reeds van in de tijd dat het hotel nog Florida noemde en blijven er verder genieten.
25/04/2016
Guest feedback By Ionut D
3 / 5
25/04/2016
Guest feedback By Lida F
4 / 5
Mijn naam is Anna Bedet en geen Lida Finnema (zij heeft geboekt) , slordig.
Goed, reeds geadviseerd aan anderen
25/04/2016
Guest feedback By Hans I
4 / 5
verhouding prijs kwaliteit in orde
Het was OK
25/04/2016
Guest feedback By Sanne F
4 / 5
24/04/2016
Guest feedback By ayse m
4 / 5
There was no cupboard in the room. In overall it was quite a good experience.
24/04/2016
Guest feedback By Marinka B
4 / 5
24/04/2016
Guest feedback By J. V
4 / 5
nvt
nvt
22/04/2016
Guest feedback By Michela O
4 / 5
Super Vicino alla stazione treno centraal
molto comodo x chi viaggia in treno. Proprio davanti alla stazione centraal. Personale gentile. Camera sarebbe da rinnovare. Tapetto-pavimento da macchie. Camera e bagno pulito. Colazione potrebbe avere piu scelta di pane integrale.
22/04/2016
Guest feedback By MATTHEWMR K
3 / 5
22/04/2016
Guest feedback By John D
5 / 5
VERY HAPPY Regards John Daly
22/04/2016
Guest feedback By Macario Ramon D
5 / 5
Great Budget Hotel in Antwerp Central
Very convenient. It is near the central train station and restaurants and shops. Love the breakfast.
22/04/2016
Guest feedback By Nicolien M
3 / 5
Goede lokatie
21/04/2016
Guest feedback By Lea W
4 / 5
21/04/2016
Guest feedback By b N
4 / 5
20/04/2016
Guest feedback By Laura Z
3 / 5
Average
The wonderful staff made my experience more pleasant. The tobacco smell in the room bothered me a lot. There were a couple of used towels were left behind in the room. Walls are very thin, I could hear the neighbour coughing, going to the WC at night, etc....
Hotel Statement
Dear guest, first of all I would like to thank you for taking the time to fill in this review and share your opinion and experience with all of us. However what I don't like is that you've had a tobacco smell in your room as we use the no-smoking policy in our hotel. If you had mentioned this at the reception they would have given you a new room. Also it's not acceptable that there still were used towels in the room. I will follow this up and discuss this with the housecleaning services. Kind regards, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
19/04/2016
Guest feedback By R.e. D
4 / 5
Goed
Goed
19/04/2016
Guest feedback By I. B
5 / 5
Goed hotel
Super centrale ligging, vriendelijke ontvangst, nette kamers en goed ontbijt
Hotel Statement
Beste gast(e), eerst en vooral wil ik u hartelijk bedanken dat u de tijd hebt genomen om deze review in te vullen en via deze weg uw ervaring en mening met ons wil delen. Het doet me deugd om te lezen dat u het naar uw zin hebt gehad tijdens uw verblijf in ons hotel te Antwerpen. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
19/04/2016
Guest feedback By Rudmer B
4 / 5
heel prettig hotel
Prima hotel prijs kwaliteitsverhouding is goed
Hotel Statement
Beste gast, hartelijk dank dat u de tijd hebt genomen om deze review te beantwoorden en op deze manier uw ervaring en mening met ons wil delen. Ik hoop u snel terug te mogen verwelkomen in ons hotel te Antwerpen. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
18/04/2016
Guest feedback By Johan l
3 / 5
4
18/04/2016
Guest feedback By Irma S
4 / 5
18/04/2016
Guest feedback By Bruno L
5 / 5
Très bien en général mais...
. Le parking est trop cher compte tenu de l’exiguïté des lieux qui imposent de nombreuses manœuvres et des risques pour la carrosserie. . Il y a un problème d'insonorisation à la fenêtre de la chambre 254 car on entend très fortement les bruits de la rue.
18/04/2016
Guest feedback By Christina Z
2 / 5
Enttäuschend
Das ganze Konzept stimmt nicht. Nie wieder Leonardo.
17/04/2016
Guest feedback By K. C
3 / 5
16/04/2016
Guest feedback By Antonios V
3 / 5
15/04/2016
Guest feedback By Wouter d
3 / 5
Prima maar gehorig
Prima hotel, zeer goede locatie, maar zeer gehorig.
Hotel Statement
Beste gast, graag wil ik u bedanken dat u de tijd hebt genomen om uw mening en ervaring met ons te delen. Wij zijn ons zeker bewust van enkele dunne muren en wij gaan zeker en vast naar de toekomst toe iets doen aan de gehorigheid. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
15/04/2016
Guest feedback By Ralph M
4 / 5
We first booked via rail bookers, and now book direct. Will visit more frequently even trains run direct from London.
Hotel Statement
Dear guest, first of all I would like to thank you for taking the time to share your experience and opinion with us. Secondly I would like to thank you for giving us such a positive review. We hope to see you back again soon in our hotel. Kind regards, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
14/04/2016
Guest feedback By Wil V
3 / 5
14/04/2016
Guest feedback By E S
5 / 5
Facilities
Superb hotel - enjoyed for a long weekend. Convenient for all central Antwerp and especially transport. Suggest that you include coffee/tea facilities within the rooms as it may not be convenient for guests to go down to the public bar for refreshments. Room was spotless - credit to your staff. Breakfast options met every need Staff all round were welcoming, helpful and courteous at all times - contributing to a lovely stay A selection of newspapers as well as China Weekly would be informative for visitors. If we visit Antwerp again would we stay at the Leonardo Hotel? Yes, definitely
Hotel Statement
Dear guest, thank you for taking the time to share your opinion and experience with us. Also I would like to thank you for your positive review and generous points. We will be glad to see you back again in our hotel. Kind regards, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
14/04/2016
Guest feedback By Jaumoulle M
3 / 5
14/04/2016
Guest feedback By J.HOSPES H
3 / 5
Blij met het reisbureau die dit hotel mij aanraadde
Hotel is mij aangeraden door het reisbureau, bij de vraag hoe ik het hotel ken, miste ik deze keuze!!
Hotel Statement
Beste gast, eerst en vooral wil ik u bedanken dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring en mening met ons te delen. Enkel zo kunnen wij, samen met u, naar een betere service en een aangenamer verblijf streven! Vervolgens wil ik u bedanken voor de positieve review en de gulle puntenverdeling die u hebt toegekend. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
13/04/2016
Guest feedback By Linda J
4 / 5
Room Cnvenences
Whilst we could not fault the staff or the position f the hotel we were not happy with our room. There was no room to put any of our things, no shelves or wardrobe which made things difficult. The bathroom was poorly designed & the shower was so small it was impossible to move in it. We were happy with the size of the room and the beds were comfortable. We would especially like to thank our house maid Nancy, who went out of her way to get our room safe operating. Suzanne in the breakfast room was helpful & friendly and all the front desk staff were exceptionally good. Assisting us with re-arranging airline tickets & vouchers due to Brussells incident and always greeted us with a smile & welcome. We would return to the Leonardo when next in Antwerp but would not accept the same room!! The position of the hotel is excellent in respect to dining, shopping & the train station.
12/04/2016
Guest feedback By Rainer H
5 / 5
aan te bevelen!
zie boven!
11/04/2016
Guest feedback By Hendrikje O
4 / 5
Een prima hotel om er een paar nachtjes te overnachten
Heel klantvriendelijk. Duidelijk met de informatie. Het ontbijt is prima. De bedden slapen zeer goed.
11/04/2016
Guest feedback By Danique V
3 / 5
11/04/2016
Guest feedback By Salih K
4 / 5
11/04/2016
Guest feedback By Dara M
4 / 5
Mostly good but let down by simple things
Free, good Wifi is a must in 2016. Being asked to pay 2€ for a cup of tea felt like an insult. Thev'touristbtax' should be part of the base rate.
Hotel Statement
Dear guest, first of all I would like to thank you for taking the time to share your experience and opinion with us. Secondly, it's not unuasal to ask for € 2 for a cup of tea. I don't quite understand why this should be taken as an insult towards you? I think that in every hotel where you make us of food and beverages you need to pay for this? I don't quite think you properly understand the whole city/touristtax issue. I do agree that the wifi is overpriced, and we are trying our best to make the best solution there can be for this inconveniency. Kind regards, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
11/04/2016
Guest feedback By pamela b
4 / 5
11/04/2016
Guest feedback By Ad e
4 / 5
Redelijk hotel
bedden goed, douche goed, kraan bij wastafel zit los, lampen bij bed hangen los, niet goed schoon als je goed kijkt.
Hotel Statement
Beste gast, eerst en vooral wil ik u bedanken dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring en mening met ons wilt delen. Het is wel jammer dat ik nu moet lezen dat er verschillende facilitaire problemen waren tijdens uw verblijf. Deze hadden vermeden kunnen worden en we hadden meteen voor jullie een andere kamer kunnen voorzien van zodra u dit had aangegeven aan de desbetreffende receptionist die van dienst was tijdens jullie verblijf. Alvast m'n oprechte excuses en ik laat hier meteen iets aan doen en ga dit van kort opvolgen. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
11/04/2016
Guest feedback By Gijs P
4 / 5
10/04/2016
Guest feedback By Koen H
4 / 5
10/04/2016
Guest feedback By Stefanie B
3 / 5
10/04/2016
Guest feedback By Djessie F
3 / 5
09/04/2016
Guest feedback By Brigitte M
4 / 5
Verzorgd hotel
Veel lawaai aan de voorkant , drukke stad , betere isolatie noodzakelijk
09/04/2016
Guest feedback By Fernand M
4 / 5
Goede service en ontvangst,vriendelijk en correct
Hotel Statement
Beste gast, eerst en vooral wil ik u bedanken voor het feit dat u de tijd hebt genomen om deze review in te vullen en zo uw ervaring en mening van tijdens uw verblijf met ons wilt delen. Ten tweede wil ik u bedanken voor uw fijne en positieve feedback en uw gulle puntenverdeling. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
09/04/2016
Guest feedback By Sussy V
5 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Omer S
5 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Bastian H
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By A.j.p. V
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Frans V
5 / 5
Uiterst tevreden
08/04/2016
Guest feedback By Chris B
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Laurent G
5 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Dieter D
3 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Jean-Yves M
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By J.c.a. H
5 / 5
07/04/2016
Guest feedback By Joke S
5 / 5
07/04/2016
Guest feedback By Monique R
4 / 5
Badkamer en gehorigheid
In bad zaten vieze kringen. Wij hadden in de gang een persoon die heel erg gehorig, dronken was.Werden er 2 keer wakker van.Het hotel is erg gehorig.
Hotel Statement
Beste gaste, ik vind het jammer om te lezen dat u niet hebt genoten van uw verblijf in ons hotel. Het is inderdaad niet de bedoeling dat u op een kamer incheckt waar er nog vuile plekken in de badkamer zijn. Ik ga dit meteen opvolgen en doorgeven aan de poetsdienst! Wat betreft de dronken gast : ik vind dit ook zeer lasting, maar daar kunnen we inderdaad jammer genoeg weinig aan doen tenzij men meteen de receptie op de hoogte stelt. Zo kan de desbetreffende receptionist deze gast meteen terecht wijzen. Komt dit een tweede keer voor dan wijzen wij maar al te graag deze gast de deur. Ik ga ook meteen het ontbijtpersoneel inlichten en van dichtbij opvolgen. Ik dank u voor uw feedback en opmerkingen. Enkel zo kunnen wij, samen met u, ervoor zorgen dat de service verbeterd en het verblijf aangenamer wordt. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
07/04/2016
Guest feedback By Latifa A
2 / 5
Slechtste hotelovernachting ooit
1
Hotel Statement
Beste gaste, het spijt me om te lezen dat u niet zo'n aangename overnachting hebt gehad. Ik meld het stofprobleem aan m'n poetsdames, want dit kan inderdaad heus niet. Het bizarre vind ik wel dat u in een rustig gelegen kamer lag waar u geen buren naast u kon hebben gehad. Het bed is normaal niet te klein want dit is een standaard twee persoonsbed. Er zijn al vele gasten in die kamer blijven overnachten met een lichaamslengte van 1m85 en daar hebben we nog nooit klachten van gekregen.Ook niet over de matras van deze kamer.Dus dit verbaast me ten zeerste! Wat betreft de wifi geef ik u volledig gelijk. We zijn hier dan ook volop mee bezig om hiervoor een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
07/04/2016
Guest feedback By Veronika T
5 / 5
07/04/2016
Guest feedback By JOSEBA I
4 / 5
05/04/2016
Guest feedback By Marco B
3 / 5
Top locatie van het hotel, vlakbij het Centraal Station. Onze kamer is ons echter zeer matig bevallen.
De locatie van Hotel Leonardo is super. Ook de entree en medewerkers van Leonardo zijn keurig en aardig. Onze kamer is ons echter erg tegengevallen. Het was erg klein. We konden nauwelijks om het bed lopen. Er stond ook een twijfelaarsize bed in terwijl wij beiden best wat ruimte willen in bed. De kamer oogde ook wat smoezelig en niet compleet uitgevoerd. We misten een plankje bij de wastafel en douche bijvoorbeeld en het was onmogelijk recht op het toilet te zitten omdat de wc-rol houder op knie-hoogte was geplaatst. Nogmaals toplocatie maar matig om te overnachten in onze ervaring. Wat vervelend om te zeggen maar ik heb zeker geen drie-sterren kwaliteit ervaren bij mijn overnachting.
02/04/2016
Guest feedback By Gregory C
4 / 5
02/04/2016
Guest feedback By Hans R
4 / 5
Badkamer
Kraan defect
Hotel Statement
Beste gast, Eerst en vooral wil ik je bedanken dat u de tijd hebt genomen om deze review in te vullen en zo uw ervaring en mening met ons mee te delen. Enkel zo kunnen wij, samen met u, naar een betere service en aangenamer verblijf werken. Wel jammer dat uw kraan defect was... Hebt u dit meteen aan de receptie gemeld zodat ze iemand langs konden sturen om deze meteen te maken? Ten tweede wil ik u bedanken voor uw positieve feedback betreffende de 'benefits'. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
01/04/2016
Guest feedback By Martine K
3 / 5
uitstekende locatie
01/04/2016
Guest feedback By Frédéric D
5 / 5
01/04/2016
Guest feedback By Ronald S
4 / 5
31/03/2016
Guest feedback By Danny B
4 / 5
30/03/2016
Guest feedback By Eric V
5 / 5
30/03/2016
Guest feedback By Pensri P
3 / 5
30/03/2016
Guest feedback By stephanie l
5 / 5
30/03/2016
Guest feedback By Dina A
5 / 5
29/03/2016
Guest feedback By Judith C
3 / 5
Geurtjes in de kamer
Ik verbleef in kamer 353. En vanaf dag 1 stonk de kamer naar sigarettenrook, vooral in de wc. Ik heb er geen punt van gemaakt, omdat mijn verblijf kort was, maar de geur was niet aangenaam.
29/03/2016
Guest feedback By Wendy W
3 / 5
Matig
Meer verwacht door ervaring met hetzelfde hotel in Berlijn. Het verschil is echt heel groot. In Berlijn waren we erg tevreden over onze kamer en verblijf.
29/03/2016
Guest feedback By Peter P
4 / 5
Internet
Gratis Wifi
29/03/2016
Guest feedback By Claire E
3 / 5
29/03/2016
Guest feedback By Roelof T
3 / 5
Ok voor één nacht maar liever niet langer.
Gangen en kamers komen smoezelig over. Personeel achter balie verdient echter werkelijk alle lof! Zeer hulpvaardig (bij omboeken van twee losse bedden naar een tweepersoonsbed), snel werkend (rij van wachtenden was zo weer weggewerkt (en bij iedereen even enthousiast en vriendelijk). Fijn dat onze koffers een paar uur achter de balie konden blijven staan na vertrek!
29/03/2016
Guest feedback By Patel K
5 / 5
Facilities in Room
Stayed on 5th floor--- Shower needs to be repaired for water leakage... Phone needs to be provided at both levels, its inconvenient to run for phone on upper level, when you are sitting at kitchen / sofa
29/03/2016
Guest feedback By Reinout V
4 / 5
Basics in orde
De basics van het verblijf in dit hotel waren in orde. De kamer was schoon en de service vriendelijk. Wel gaf de douchecel een wat gammele indruk.
29/03/2016
Guest feedback By LASZLO P
5 / 5
I missed the French speaking Belgian channels on the TV in the room. Regarding the events in Brussels they would have been essential to get first hand fresh local information.
29/03/2016
Guest feedback By Emmanuel I
3 / 5
28/03/2016
Guest feedback By Michelle v
3 / 5
28/03/2016
Guest feedback By Rodrigo V
4 / 5
Sanitair is enige minpunt
Badkamer en toilet zijn wel aan vernieuwing toe.. Al de rest is er niets op aan te merken qua infrastructuur of personeel
Hotel Statement
Beste gast, bedankt voor uw positieve feedbadck. Fijn te horen dat uw verblijf bij Leonardo u bevallen is en dat u het hotel zou aanraden aan anderen. Betreffende het sanitair zal er in de toekomst inderdaad over nagedacht moeten worden deze te vernieuwen. U kan alle nieuwe ontwikkelingen steeds volgen op onze website. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds, Front Office Manager.
28/03/2016
Guest feedback By Sandra K
4 / 5
lawaaihinder s' nachts
met momenten veel lawaaihinder op straat en aan station ! ontbijt maakt wel veel goed heel lekker!
Hotel Statement
Beste Mevr. Kessen, bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat alles naar wens is geweest. Indien u een volgende keer komt, kunt u steeds een voorkeur opgeven voor een rustige kamer aan de binnekant. Deze liggen rustiger. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds, Front Office Manager.
28/03/2016
Guest feedback By Gary B
5 / 5
Happy Gilmore
I was very happy with everything this hotel had and did for us. There was always someone on reception,
Hotel Statement
Dear Mr. Baker, thank you very much for your positive review. It is very nice to hear that you enjoyed your stay with us and that you would recommend us to others. We hope to welcome you again in the future. Kind regards, Naomi Avonds, Front Office Manager
28/03/2016
Guest feedback By Ineke Z
3 / 5
28/03/2016
Guest feedback By Rose K
3 / 5
28/03/2016
Guest feedback By Suzy V
3 / 5
28/03/2016
Guest feedback By Nico B
5 / 5
Hotel très sympathique et le personnel aussi
7/10 à proximité de tous commerces très facile d'accès près de la gare d'Anvers👌
Hotel Statement
Dear guest, thank you for your review and stay at Leonardo Hotel Antwerp. We are happy to hear that you enjoyed your stay and that you would recommend us to others. We hope to welcome you again in the future. kind regards, Naomi Avonds, Front Office Manager.
27/03/2016
Guest feedback By Aline D
5 / 5
27/03/2016
Guest feedback By Brenda V
4 / 5
27/03/2016
Guest feedback By A.d. F
4 / 5
27/03/2016
Guest feedback By Emilie I
5 / 5
27/03/2016
Guest feedback By M. T
5 / 5
Leonardo hotel
Ik was heel blij met mijn overnachting. Alles was goed geregeld
Hotel Statement
Beste Mevr. Tulling, bedankt voor uw positieve feedback. Het is altijd fijn te horen dat gasten het naar wens hebben gehad bij ons. Hopelijk tot weerziens. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds, Front Office Manager
25/03/2016
Guest feedback By carolina k
5 / 5
24/03/2016
Guest feedback By Kathrin L
3 / 5
24/03/2016
Guest feedback By Roy A. F
5 / 5
An excellent experience
Friendly staff, older building, but wonderful location with a lot of things to experience around the area. I hope to return with my wife before too long
Hotel Statement
Dear Mr. Facey, thank you very much for your positive feedback. It is very nice to hear that you enjoyed your stay with us. We hope to see you soon again! Kind regards, Naomi Avonds, Front Office Manager
24/03/2016
Guest feedback By Jamie J
5 / 5
top hotel!
Als ik naar antwerpen ga zal ik zeker nog een keer bij jullie boeken. Mijn ervaring en die van mijn vriendin zijn erg fijn geweest bij jullie. De kamer was makkelijk te vinden door middel van de bordjes. Misschien een kleine tip: een folder wat je in de avond kan doen of wat mooie bezienswaardigheden zijn van antwerpen. Verder was alles super! Bedankt voor de mooie ervaring
Hotel Statement
Beste Mevr. Jordan, hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat alles naar wens is geweest. Wij willen u graag in de toekomst opnieuw verwelkomen. Een kleine tip voor volgende keer: beneden in de lobby aan de computer liggen heel wat foldertjes met welke bezienswaardigheden en attracties er te bezichtigen zijn in Antwerpen. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds, Front Office Manager
23/03/2016
Guest feedback By Ludwina-Gilbert C
4 / 5
kamer
. goeie warme douche , goede ligging ,maar zeer weinig tot geen plaats. voorzien ,voor ons gerief in de badkamer op te leggen ,raar ook zonder kleerkast, ,wel nodige vernieuwing ,in de gangen enz verder ook,voor stadsbezoek, Tot de volgende keer
Hotel Statement
Beste gast, bedankt voor uw review. Het is fijn te horen dat de central locatie een pluspunt was voor uw verblijf. Betreffende het interieur is er inderdaad gekozen voor een minimum aan kastruimte. Wij zijn wel aan het kijken wat we in de toekomst hieraan kunnen veranderen. We hebben ook kamers in het nieuwe gedeelte aan de achterkant van het hotel. Daar is er iets meer kastruimte. U mag hier voor een volgende keer steeds een voorkeur voor opgeven. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds, FOM
23/03/2016
Guest feedback By Leo Maria S
5 / 5
22/03/2016
Guest feedback By Jeroen P
3 / 5
Basic
Een basis hotel, prima, geen franje maar schoon en netjes voor redelijke prijs.
Hotel Statement
Beste Mr. Peters, bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen uw opmerking omtrent de wifi. Wij zijn op het moment op zoek naar een alternatief zodat we de wifi gratis kunnen aanbieden binnenkort. U kan alle nieuwe ontwikkelingen hieromtrent volgen op onze website. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds, FOM.
22/03/2016
Guest feedback By Rita Margarida E
5 / 5
22/03/2016
Guest feedback By Liesbet V
4 / 5
21/03/2016
Guest feedback By Nathalie B
4 / 5
voor herhaling vatbaar
21/03/2016
Guest feedback By Alida V
4 / 5
21/03/2016
Guest feedback By Astrid P
5 / 5
Kamer
Zeer tevreden met het brede bed en de ligging van de kamer: absoluut geen last van nachtlawaai.
21/03/2016
Guest feedback By M.g. B
3 / 5
Redelijk
Negatief: Omgeving van het hotel. Negatieve energie op het plein. Wij hadden een kamer (236) recht boven de enigste geluidmakende pinautomaat in de wereld! Dag en nacht om de paar minuten 5 piepjes, zeer irritant. Plus alle mensen die daar in de rij staan te wachten en hard schreeuwen. Ook slechte isolatie van de ramen, koude wind erdoorheen, waarschijnlijk enkel glas, of heel slechte afsluiting) Ook een beetje een wirwar van gangen en trapjes. Waar zou je heen moeten bij brand??? Douchebak blijft vol met water staan, vind ik zelf niet zo fijn. Kleine douche ook. Geen plankje bij de wastafel om je toilettas neer te zetten. Positief: goede bedden. Ontbijtruimte wordt goed bijgehouden, als iets op is meteen aangevuld. Eenvoudig ontbijt. Douche goed warm.
21/03/2016
Guest feedback By Madelon v
3 / 5
21/03/2016
Guest feedback By Tonny v
3 / 5
21/03/2016
Guest feedback By Tom V
4 / 5
21/03/2016
Guest feedback By J. H
4 / 5
Aangenaam verblijf
21/03/2016
Guest feedback By Andrew M
3 / 5
21/03/2016
Guest feedback By D. C
2 / 5
20/03/2016
Guest feedback By Elsy C
3 / 5
in de badkamer hing er een geur van oude sigaretterook ondanks feit dat dit een rookvrij hotel is, misschien ligt de oorzaak aan de verluchting (weet niet).. geur bleef hangen ondanks openzetten van de ramen of na dagelijkse schoonmaak.
20/03/2016
Guest feedback By Arnold F
2 / 5
Déception
La première phrase de leur site est: " Le récemment rénové hôtel Leonardo Hotel Antwerpen...". Cette affirmation doit dater de 15 ans au moins... La chambre 542 (chambre soit disant "confort") est très petite. Elle sentait la cigarette, la moquette avait des trous de cigarettes, le lit a un accès difficile d'un côté, à la salle de bain pas d'espace pour poser sa trousse, les murs nécessiteraient un coup de peinture. Aucune isolation phonique, vous suivez les conversations de vos voisins. Le seul ordinateur mis à disposition n'a pas de clavier français. Aspects positifs : la situation géographique, nous avons reçu la chambre le matin déjà, la literie est convenable.
20/03/2016
Guest feedback By Paul D
4 / 5
20/03/2016
Guest feedback By Vanessa T
4 / 5
Bereikbaarheid
We hebben 45 minuten in Antwerpen rondjes gereden om de parkeergarage te vinden. Wij vinden het heel slecht dat nergens op de website een naam en adres van de parkeergarage staat genoemd. Uiteindelijk hebben wij de auto in een andere garage gezet in de buurt omdat die van het hotel zonder naam of adres niet te vinden was.
20/03/2016
Guest feedback By A. D
4 / 5
uitstekend
20/03/2016
Guest feedback By Carina H
3 / 5
20/03/2016
Guest feedback By Ruth W
5 / 5
19/03/2016
Guest feedback By Paulina M
4 / 5
19/03/2016
Guest feedback By Ankit J
4 / 5
19/03/2016
Guest feedback By Anouk t
3 / 5
19/03/2016
Guest feedback By HAVAL A
5 / 5
Ik houd van Antwerpen als stad. Als ik naar Antwerpen kom, dan wil ik graag vanaf nu in Leonardo hotel een kamer hebben.
19/03/2016
Guest feedback By Christophe L
1 / 5
18/03/2016
Guest feedback By p W
2 / 5
Slechte ervaring
18/03/2016
Guest feedback By Dorothee D
5 / 5
op dit moment niet , maar zou idd lid willen worden. Danke om mij de nodige informaties te geven. Dorothée Pawlutschenko Desaegher / Brussel
18/03/2016
Guest feedback By PATRIZIA C
5 / 5
Buon servizio ed ottima posizione
Posizione molto comoda, vicino alla stazione centrale e di fronte alla fermata della metro. Il centro si può raggiungere a piedi e in ogni caso nelle immediate vicinanze dell'hotel si trovano negozi e numerosi ristoranti. Sicuramente se avrò occasione di tornare ad Anversa soggiornerò nuovamente in questo hotel.
18/03/2016
Guest feedback By Mustafa O
4 / 5
17/03/2016
Guest feedback By Torben H
4 / 5
17/03/2016
Guest feedback By P.w.j D
4 / 5
goed hotel
goede kamer,goed ontbijt en vriendelijk personeel zeer goede bereikbaarheid, vlakbij Antwerpen Centraal en ZOO Antwerpen
17/03/2016
Guest feedback By Katelijn M
4 / 5
17/03/2016
Guest feedback By J. B
4 / 5
ons verblijf in Leonardo hotel Antwerpen
Mijn partner en ik zijn tevreden over dit hotel. De ligging is ideaal, vlakbij het Centraal Station en tevens dicht bij de prachtige binnenstad. Het enige minpuntje waren de loszittende toilet en de eveneens loszittende kraan van de wastafel. Verder hebben wij ons verblijf aangenaam ervaren en zijn wij heel vriendelijk te woord gestaan door het personeel.
16/03/2016
Guest feedback By Petra J
4 / 5
Wifi
Wifi hoort gratis te zijn .
15/03/2016
Guest feedback By Lara K
4 / 5
Very helpful, efficient staff
15/03/2016
Guest feedback By Willem N
3 / 5
Het is een driesterren-hotel...dus daar is wel aan voldaan, maar ook niet meer!
Extra compliment voor de kamermeisjes! Gastvrij en behulpzaam!!!
Hotel Statement
Beste gast, dankjewel dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring en mening met ons mee te delen. Enkel en alleen zo kunnen we samen met u naar een betere service streven. Wat betreft de betalende wifi, we zijn ons hiervan zeer zeker van bewust dat hier verandering in moet komen. We zijn hier dan ook volop mee bezig. Ik zal de complimenten doorgeven aan de kamermeisjes! Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
15/03/2016
Guest feedback By Bruno R
4 / 5
Bonne évaluation
+++ L'hôtel est super et très bien situé. La chambre est confortable et sans bruit. - J'ai pris un bain et quand j'ai soulevé le socle pou évacuer l'eau, il y avait des cheveux accrochés au socle. Le reste était parfait.
15/03/2016
Guest feedback By Jolanda S
4 / 5
Perfecte ligging, eenvoudig maar goed
Perfecte ligging tegenover het station. Kamer eenvoudig maar goed. Lekker ontbijt, voldoende keuze. Geen ventilatie in de badkamer of kamer zelf, daardoor wat benauwd. In de zomer zal dit zeker niet prettig zijn.
Hotel Statement
Beste gaste, bedankt om even deze review zo oprecht in te vullen. We hebben enkele kamers met airconditioning en de andere kamers kunnen geventileerd worden met een ventilator die je aan de lobby kan verkrijgen. Fijn om te lezen dat u genoten hebt van uw verblijf en van het ontbijt. Hopelijk Mogen we jullie snel weer verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
15/03/2016
Guest feedback By Hasse G
3 / 5
14/03/2016
Guest feedback By Viola A
3 / 5
Prima verblijf!
De ligging van het hotel is vooral heel ideaal. Heel dicht bij het hotel, en prima aan te lopen naar het centrum van Antwerpen. Het hotel is wel wat verouderd, dit zie je ook wel. Dus het is maar net waar je prioriteiten liggen. Voor ons was het voor dat ene nachtje wel oke.
14/03/2016
Guest feedback By Geert H
4 / 5
Veel lawaaihinder van buitenaf, waarschijnlijk door de enkele beglazing. Geen lawaaihinder van binnen het hotel. Over het algemeen een goed hotel.
14/03/2016
Guest feedback By s B
5 / 5
14/03/2016
Guest feedback By Caroline V
5 / 5
14/03/2016
Guest feedback By J.M.C. B
4 / 5
13/03/2016
Guest feedback By P. K
4 / 5
13/03/2016
Guest feedback By Marco B
3 / 5
13/03/2016
Guest feedback By Gilian V
5 / 5
13/03/2016
Guest feedback By Bryan M
5 / 5
12/03/2016
Guest feedback By Nancy Julia V D
5 / 5
De persoon was super vriendelijk die bij het nachtonthaal stond , en heel vriendelijk dat nog een glaasje mocht gedronken worden.zeer nette kamers super!!
Hotel Statement
Beste gaste, Het doet me een enorme deugd om te lezen dat u zo genoten hebt van uw verblijf in ons hotel en dat u het personeel aangenaam en vriendelijk vond! Hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
12/03/2016
Guest feedback By Máirín C
5 / 5
Excellent choice
Clean,excellent location,friendly staff.
Hotel Statement
Dear guest, thank you very much for your kind review and your generous points. We hope to see you back again soon in our hotel. Kind regards, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
12/03/2016
Guest feedback By Wulfert de G
4 / 5
12/03/2016
Guest feedback By Lachezar S
4 / 5
11/03/2016
Guest feedback By michele s
5 / 5
SUPER STADSHOTEL
MEER ALS OKE WIJ KOMEN ZEKER TERUG
11/03/2016
Guest feedback By Gerli L
3 / 5
10/03/2016
Guest feedback By E. D
5 / 5
10/03/2016
Guest feedback By Daniel H
4 / 5
10/03/2016
Guest feedback By Sabine H
4 / 5
09/03/2016
Guest feedback By Etienne W
5 / 5
Heerlijk centraal. Prima Hotel
08/03/2016
Guest feedback By Maria S
4 / 5
08/03/2016
Guest feedback By Savira A
5 / 5
Aardige personeel, Gezellige kamers
STAD Antwerpen een hele mooie stad. Ideaal voor mensen die van winkelen houden. Er is een groot diversiteit aan museums(voor ieder wat wils). KLANTVRIENDELIJK PERSONEEL Personeel was heel vriendelijk en altijd bereid om een praatje te maken. KAMERS Geen luxe maar wel heel knus, schoon en betaalbaar. Wij verbleven 2 nachten en we zijn %100 tevreden met onze keuze.
Hotel Statement
Beste Mevr. Savira, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is fijn te horen dat u een fijn verblijf in Antwerpen heeft gehad bij Leonardo Hotel. Ook bedankt dat u het hotel aan anderen zou aanraden. Hopelijk Mogen wij u een volgende keer verwelkomen. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds Front Office Manager.
08/03/2016
Guest feedback By Brain O
5 / 5
08/03/2016
Guest feedback By Laaziza H
3 / 5
Vind te duur voor de kwaliteit wat u te bieden heeft
Hotel Statement
Beste gast, hartelijk dank voor uw feedback en de tijd die u hiervoor heeft genomen. Het is jammer te horen dat het hotel niet aan uw verwachtingen voldeed. Zijn er bepaalde specifieke zaken die tijdens uw verblijf gebeurd zijn dat het niet was zoalqs u had verwacht ? Dank alvast voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds Front Office Manager
07/03/2016
Guest feedback By Elly K
4 / 5
07/03/2016
Guest feedback By I. S
5 / 5
Bijzonder fijn hotel
07/03/2016
Guest feedback By Jw S
4 / 5
op dit moment weet ik het niet
wij vinden het een leuk hotel lekker centraal alles dicht bij we zijn nu voor de 4 e keer bij jullie geweest
Hotel Statement
Beste gast, bedankt voor uw positieve puntenboordeling en het delen van uw mening. Samen met u proberen we er alles aan te doen om het zo aangenaam mogelijk voor iedereen te maken en streven we naar een nog beter hotel. Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
07/03/2016
Guest feedback By Chester L
4 / 5
07/03/2016
Guest feedback By Sandra W
4 / 5
In de badkamer is er geen mogelijkheid om een toilettas en toiletgerief te plaatsen. Een wandrekje of plankje of een klein kastje zou zeer handig zijn.
Hotel Statement
Beste Mevr. Winters, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is fijn te zien dat u genoten heeft van uw verblijf in Antwerpen bij ons. Bedankt voor de tip van het plankje / kastje. U bent niet de eerste gast die dit ons aangeeft. Wij gaan even kijken welke acties we kunnen ondernemen. Hopelijk tot een volgende keer. met vriendelijke groet, Naomi Avonds Front Office Manager.
06/03/2016
Guest feedback By Riny D
4 / 5
06/03/2016
Guest feedback By D. K
3 / 5
06/03/2016
Guest feedback By L. H
3 / 5
06/03/2016
Guest feedback By Martin P
5 / 5
05/03/2016
Guest feedback By Igor B
3 / 5
05/03/2016
Guest feedback By j H
4 / 5
Redelijk goed
05/03/2016
Guest feedback By mark c
1 / 5
Maleducados. 44€ por Wifi 24h
04/03/2016
Guest feedback By Y. J
3 / 5
04/03/2016
Guest feedback By W. D
2 / 5
Slecht
Niets voldoende, niets 3 sterren waardig. Gewoon niet goed.
Hotel Statement
Beste gast, bedankt dat u de tijd hebt genomen om deze review in te vullen. Wat betreft het ontbijt kan ik u garanderen dat alles zo goed als vers is, er is keuze genoeg : 3 soorten ontbijtgranen,croissants,pistolets,charcuterie,yoghurt,eieren,fruit,noten&rozijnen,chocoladekoeken,2 types brood,brie,etc. Wat betreft de kamer, bent u steeds vrij om meteen na het inchecken, een andere kamer te vragen aan de receptie. Deze zullen met alle plezier u hebben verder geholpen om een voor u zo aangenaam mogelijke kamer toe te kennen. Dit hotel is zijn 3 sterren wel waard, enkel wat betreft de tochtgaten en de betalende wifi kan ik u tegemoetkomen maar voor alle andere commentaar betreffende o.a. het ontbijt jammer genoeg niet. Nog een fijne dag, Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
04/03/2016
Guest feedback By paul g
5 / 5
P Graham
Lovely staff and great location. Rooms and hotel just needs a little tidying around the edges and a wider choice for breakfast. This would then make it the ideal venue for a visit to Antwerp.
Hotel Statement
Dear guest, thank you for your kind review and your generous points. We hope to see you back again in our hotel! Kind regards, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
03/03/2016
Guest feedback By Günter K
5 / 5
Ihr Hotel ist sehr empfehlenswert! Bei der nächsten Reise nach Antwerpen werden wir auf Sie zurückkommen. Mit freundlichen Grüssen Herr u. Frau Kaivers
Hotel Statement
Liebe Gast, Vielen dank für Ihre Feedback. Es ist sehr toll zu hören dat alles in Ordnung war. Bis nächste Mahl. Viele Grüben, Naomi Avonds Front Office Manager.
03/03/2016
Guest feedback By Naima M
4 / 5
03/03/2016
Guest feedback By Annie T
5 / 5
03/03/2016
Guest feedback By J. S
4 / 5
Goede locatie, lekker centraal!
Hotel Statement
Beste gaste, dankjewel voor je positieve review en je gulle puntenverdeling. Het Internet is bij ons inderdaad jammer genoeg nog betalend. We zijn hiermee intensief bezig om deze aan te passen, maar zoals u weet is het niet zo gemakkelijk om van Internet provider te veranderen (en zeker al niet als hotel keten zijnde). We hopen jullie snel terug te zien in ons hotel! Met vriendelijke groeten, Mhammad-Hach Abdeselam Operations Manager
03/03/2016
Guest feedback By Gj B
4 / 5
03/03/2016
Guest feedback By Jales Josino F
4 / 5
03/03/2016
Guest feedback By Jeroen V
4 / 5
02/03/2016
Guest feedback By A. O
5 / 5
Klantvriendelijkheid
Was getroffen door de uitermate vriendelijke behulpzaamheid van m.n. het receptie personeel.
Hotel Statement
Beste Mevr. Ouwehand, wij danken u hartelijk voor uw positieve beoordeling. Het is enorm fijn te horen dat ons personeel u van een excellente service heeft voorzien tijdens uw verblijf. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds Front Office Manager
There are people looking at this hotel.
Last booking: Today at 13:29