Hotel Details
De Keyserlei 59
2018 Antwerp
T: +32 (0)32 - 321 443
F: +32 (0)32 - 330 835 info.antwerpen@leonardo-hotels.com
Central Reservations
T: +32 (0)10 - 434 756 reservation.antwerpen@leonardo-hotels.com
Guest Reviews
Hotel was as expected, reasonable price and close to the train station.Australia
Joyce
4.0more...
More Leonardo Hotels

Leonardo Hotel Antwerpen - Guests Reviews



 

Sort reviews by language :
28/05/2016
Guest feedback By Alejandro R
4 / 5
28/05/2016
Guest feedback By A W
1 / 5
hotel to avoid in Antwerp
24/05/2016
Guest feedback By Rogério D
3 / 5
Never again. Ever.
It's a shame. The hotel has a great location. The bathrooms are a bit dated, but overall the rooms are confortable, just showing a bit of wear and tear. The internet charges are outrageous and the breakfast experience is never to be experienced again. I prefer to pay more and stay somewhere else and not having to worry whether I will be able to have breakfast or whether I will have to fight for it. Ah... one more thing, the lift (elevator) was out of service for a day and half, so I had to up and down several times through the emergency stairs. Someone should have a look at the state of those stairs. I am sure that several safety regulations are being broken with the current state of those. Let's hope you never have an incident that requires the emergency services to see those stairs - you may have a real problem then.
24/05/2016
Guest feedback By David L
5 / 5
Improve Internet policy
I recommend that you improve your internet policy. It is very inconvenient to have to get a new password everyday. In addition, there should be no charge for the use of the internet.
23/05/2016
Guest feedback By Philip Theophiel M
5 / 5
23/05/2016
Guest feedback By J.w.p V
3 / 5
De ligging van het hotel is perfect aan de Keyserlei en centraal station en vlakbij de Meir. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De staat en onderhoud van het hotel is wat gedateerd, er zou wel wat geinvesteerd mogen worden. Het hotel is vrij gehorig. En jammer dat sommige "buren" hier ook geen enkele rekening mee houden. Ontbijt is goed maar niet uitgebreid ( wel worden er steeds verse broodjes bijgevuld, ook tegen het einde van de ontbijttijden ). Jammer dat we geen wifi inlog hadden/kregen,dit omdat we niet direct via het hotel hadden geboekt ( maar via Hotelspecials.nl )
23/05/2016
Guest feedback By W.M. G
4 / 5
Zeer goede prijs en kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk personeel
9.5
22/05/2016
Guest feedback By Fery M
4 / 5
Ontbijt
Iedere dag het zelfde als er iets op was werd het niet bij gevuld tafels werden ook niet afgeruimd jammer anders heel goed hotel
22/05/2016
Guest feedback By francois m
3 / 5
22/05/2016
Guest feedback By Nicolas G
2 / 5
Très déçu!
Ce n'est pas une chambre d'hôtel correcte que j'ai eu pendant presque une semaine.
21/05/2016
Guest feedback By Andrew M
3 / 5
Leonardo Antwerp Review
Location excellent in the heart of the jewellery centre. Rooms are small but clean, no free Wi-Fi charged at a daily rate. If you need it for work or have young children children bear this in mind.
21/05/2016
Guest feedback By George Francis B
5 / 5
Great location, great hotel
We really enjoyed our stay. Antwerp is a great town, made greater by your hotel. Thanks for your service and quality of breakfast.. The coffee/tea in room were a real bonus. The wifi was easily accessible and more than adequate in speed. Thanks again! Looking forward to our next stay!!!
20/05/2016
Guest feedback By g W
5 / 5
19/05/2016
Guest feedback By Beatriz A
1 / 5
18/05/2016
Guest feedback By Conny D
4 / 5
18/05/2016
Guest feedback By Henriette K
2 / 5
16/05/2016
Guest feedback By Rita J
4 / 5
Een schitterende locatie
Vooral de locatie is een troef voor dit hotel, komt daar dan nog bij dat je zeer vriendelijk onthaald wordt en dat bereidwilligheid hun motto is. De kamers zijn basic maar proper en gezellig. Alles is er aanwezig. De bedden zijn een beetje hard, maar dat is persoonlijk en kan de pret niet bederven. Wel houdt het enkel glas van de ramen niet alle geluid van buiten weg, maar dat hoort nu eenmaal bij het stadse gevoel. Toch zou dit een meerwaarde aan het hotel bieden. Wij waren zeer tevreden en keren zeker terug.
16/05/2016
Guest feedback By Ronny V
4 / 5
15/05/2016
Guest feedback By Albert S
4 / 5
Bien pour un séjour quasiment improvisé. Ai perdu du temps pour découvrir la charmante ville d Anvers. Quand a la chambre il y faisait très chaud et l. airco aurait été le bienvenu. WC et son accès pas très pratique.
14/05/2016
Guest feedback By g V
3 / 5
Airco
Toen wij 's avonds op de kamer kwam de warmte en de benauwdheid ons tegemoet. En was de kamer nier erg rustig omdat naast de kamer de keuken en tegenover de ontbijtzaal was. Ook het ontbijt viel tegen, waar waren de vruchtjes zoals die getoond werden op de folder????
14/05/2016
Guest feedback By M.l.c. W
3 / 5
13/05/2016
Guest feedback By Bas V
4 / 5
12/05/2016
Guest feedback By n S
3 / 5
11/05/2016
Guest feedback By Gina K
3 / 5
11/05/2016
Guest feedback By A. S
2 / 5
Matig
Matig
10/05/2016
Guest feedback By Johan V
5 / 5
10/05/2016
Guest feedback By Laura V
4 / 5
8
10/05/2016
Guest feedback By Wilhelmus v
4 / 5
10/05/2016
Guest feedback By Cornelis H
4 / 5
Uw service is doorsnee goed. Slechts bij langere boekingen (of slechtere ervaring) beoordeel ik hotels gedetailleerder.
Eén opmerking: De toiletdeur van kamer 454 sluit niet goed (mijn enige niet-goed ervaring). Groet! C.C. Helleman
10/05/2016
Guest feedback By Manon V
3 / 5
10/05/2016
Guest feedback By Jet H
3 / 5
10/05/2016
Guest feedback By Karen G
3 / 5
Staff are very professional. Front desk personnel efficient. Breakfast room kept well and staff work hard to clear and clean.
09/05/2016
Guest feedback By G. H
4 / 5
09/05/2016
Guest feedback By Kees V
5 / 5
09/05/2016
Guest feedback By sofie v
4 / 5
09/05/2016
Guest feedback By Grit H
4 / 5
Reservierung/Rezeption ist TOP!
Vielen Dank an das Team an der Rezeption; wir hatten vergessen unsere Anreise zu garantieren und haben am Anreisetag 07. Mai telefonisch Bescheid gesagt dass wir erst gegen 20:00 Uhr eintreffen werden. Alles hat super geklappt - Top Service!!!!
09/05/2016
Guest feedback By Sandra A
3 / 5
09/05/2016
Guest feedback By Danisha V
4 / 5
09/05/2016
Guest feedback By FEMPJE L
5 / 5
08/05/2016
Guest feedback By Angela M
4 / 5
08/05/2016
Guest feedback By Evelyn K
4 / 5
Free wi fi in rooms
I appreciate that there is a free service in lounge area but Free wi fi in rooms would be a bonus
08/05/2016
Guest feedback By Dwight S
4 / 5
Personeel
Vriendelijk personeel!!! De gastvrijheid was op en top. Daarnaast een kamer met een mooi uitzicht op het centraal station!!
08/05/2016
Guest feedback By M.a. W
3 / 5
08/05/2016
Guest feedback By Marco W
3 / 5
08/05/2016
Guest feedback By Rebekka C
3 / 5
Receptie
07/05/2016
Guest feedback By Rhl V
3 / 5
07/05/2016
Guest feedback By C.n. W
5 / 5
06/05/2016
Guest feedback By G. C
4 / 5
06/05/2016
Guest feedback By Npj J
4 / 5
Prima hotel voor de gevraagde prijs
Alleen het doucheputje was verstopt.
05/05/2016
Guest feedback By Pieter L
4 / 5
05/05/2016
Guest feedback By Ns V
5 / 5
Prima
De medewerkers waren erg vriendelijk. De kamer was prima. Ik zou dit hotel zeker aanraden.
05/05/2016
Guest feedback By j K
4 / 5
Voorzieningen in de kamer
Ik miste een koffie en thee voorziening op de kamer. Verder een plankje in de badkamer voor toiletspullen. Het bed was daarentegen prima en de ligging perfect!
05/05/2016
Guest feedback By Arie S
4 / 5
Tv
De tv gaf alleen maar informatieve zenders. Op een zender was een film te bekijken en op geen enkele zender was bijv. actuele sport te zien.
05/05/2016
Guest feedback By E.a.j. G
4 / 5
04/05/2016
Guest feedback By L. V
4 / 5
04/05/2016
Guest feedback By Joyce L
4 / 5
Leuk hotel!
Super hotelletje om te verblijven tijdens een citytripje in Antwerpen. Super gelegen, aan het station! We hadden als enige van het hotel een terrasje en dat was een super verrassing!
04/05/2016
Guest feedback By Keilleigh T
4 / 5
03/05/2016
Guest feedback By Carl B
3 / 5
Reasonable
Convenient to train station
02/05/2016
Guest feedback By Lotte T
4 / 5
02/05/2016
Guest feedback By Philippus H
4 / 5
Met een verblijf in een Leonardo hotel, vermaak je je in het bijgelegen centrum wel.
Buitenaanzicht van het hotel is goed. Staat goed aangegeven. Kamer (257) was ruim. Bed goed. Toilet onder de maat; dit was te klein om fatsoenlijk in te gaan. Echt een minpunt. Ontbijt was voor de prijs middelmatig in vergelijking met andere hotels.
02/05/2016
Guest feedback By Bryndis P
4 / 5
Un de les deux chambres que on a eu, a pu horriblement de fumer. Meme le toilet. Ca a continue tout la sejour. C'etait chambre 558
02/05/2016
Guest feedback By Robert V
4 / 5
lokatie
Dit leuke hotel ligt naast het centraalstation en is dus een leuk (centraal) vertrekpunt om Antwerpen te ontdekken.
01/05/2016
Guest feedback By Ruud D
4 / 5
01/05/2016
Guest feedback By Herman K
5 / 5
30/04/2016
Guest feedback By Dr Jochen P
3 / 5
ohne Parkmöglichkeit ein eher anstregender Aufenthalt
Es fehlte leider im Internet völlig der Hinweis dass man eine Parkmöglichkeit vorab reservieren musste, dazu fehlte auch der Link. Mit sämtlichen Gepäck 250 m zur nächsten Tiefgarage zu gehen ist alles andere als komfortabel. Zusätzlich fehlte eine Möglichkeit das Gepäck auf einen Wagen zu laden. Das heißt man musste mehrfach laufen. Insgesamt war das Hotel verglichen zu meiner letzten Erfahrung in München entäuschend!
29/04/2016
Guest feedback By Luciano W
4 / 5
29/04/2016
Guest feedback By Johan A
4 / 5
29/04/2016
Guest feedback By Marcel B
4 / 5
27/04/2016
Guest feedback By Marlen G
5 / 5
dies war der 2. Aufenthalt im Leonardo Antwerpen. Die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft der Mitarbeiter der Rezeption ist nicht zu toppen. Grund der Buchungen waren die Lage direkt am Zoo Antwerpen. Bei zukünftigen Zoo-Besuchen werde ich auf jeden Fall wieder das Hotel wählen.
27/04/2016
Guest feedback By Mikhail Z
5 / 5
Nice hotel, excellent team
27/04/2016
Guest feedback By Frans S
4 / 5
Prima hotel, op goede locatie.
Goed
26/04/2016
Guest feedback By dirk h
5 / 5
Blijven komen !!
Komen reeds van in de tijd dat het hotel nog Florida noemde en blijven er verder genieten.
25/04/2016
Guest feedback By Ionut D
3 / 5
25/04/2016
Guest feedback By Lida F
4 / 5
Mijn naam is Anna Bedet en geen Lida Finnema (zij heeft geboekt) , slordig.
Goed, reeds geadviseerd aan anderen
25/04/2016
Guest feedback By Hans I
4 / 5
verhouding prijs kwaliteit in orde
Het was OK
25/04/2016
Guest feedback By Sanne F
4 / 5
24/04/2016
Guest feedback By ayse m
4 / 5
There was no cupboard in the room. In overall it was quite a good experience.
24/04/2016
Guest feedback By Marinka B
4 / 5
24/04/2016
Guest feedback By J. V
4 / 5
nvt
nvt
22/04/2016
Guest feedback By Michela O
4 / 5
Super Vicino alla stazione treno centraal
molto comodo x chi viaggia in treno. Proprio davanti alla stazione centraal. Personale gentile. Camera sarebbe da rinnovare. Tapetto-pavimento da macchie. Camera e bagno pulito. Colazione potrebbe avere piu scelta di pane integrale.
22/04/2016
Guest feedback By MATTHEWMR K
3 / 5
22/04/2016
Guest feedback By John D
5 / 5
VERY HAPPY Regards John Daly
22/04/2016
Guest feedback By Macario Ramon D
5 / 5
Great Budget Hotel in Antwerp Central
Very convenient. It is near the central train station and restaurants and shops. Love the breakfast.
22/04/2016
Guest feedback By Nicolien M
3 / 5
Goede lokatie
21/04/2016
Guest feedback By Lea W
4 / 5
21/04/2016
Guest feedback By b N
4 / 5
20/04/2016
Guest feedback By Laura Z
3 / 5
Average
The wonderful staff made my experience more pleasant. The tobacco smell in the room bothered me a lot. There were a couple of used towels were left behind in the room. Walls are very thin, I could hear the neighbour coughing, going to the WC at night, etc....
19/04/2016
Guest feedback By R.e. D
4 / 5
Goed
Goed
19/04/2016
Guest feedback By I. B
5 / 5
Goed hotel
Super centrale ligging, vriendelijke ontvangst, nette kamers en goed ontbijt
19/04/2016
Guest feedback By Rudmer B
4 / 5
heel prettig hotel
Prima hotel prijs kwaliteitsverhouding is goed
18/04/2016
Guest feedback By Johan l
3 / 5
4
18/04/2016
Guest feedback By Irma S
4 / 5
18/04/2016
Guest feedback By Bruno L
5 / 5
Très bien en général mais...
. Le parking est trop cher compte tenu de l’exiguïté des lieux qui imposent de nombreuses manœuvres et des risques pour la carrosserie. . Il y a un problème d'insonorisation à la fenêtre de la chambre 254 car on entend très fortement les bruits de la rue.
18/04/2016
Guest feedback By Christina Z
2 / 5
Enttäuschend
Das ganze Konzept stimmt nicht. Nie wieder Leonardo.
17/04/2016
Guest feedback By K. C
3 / 5
16/04/2016
Guest feedback By Antonios V
3 / 5
15/04/2016
Guest feedback By Wouter d
3 / 5
Prima maar gehorig
Prima hotel, zeer goede locatie, maar zeer gehorig.
15/04/2016
Guest feedback By Ralph M
4 / 5
We first booked via rail bookers, and now book direct. Will visit more frequently even trains run direct from London.
14/04/2016
Guest feedback By Wil V
3 / 5
14/04/2016
Guest feedback By E S
5 / 5
Facilities
Superb hotel - enjoyed for a long weekend. Convenient for all central Antwerp and especially transport. Suggest that you include coffee/tea facilities within the rooms as it may not be convenient for guests to go down to the public bar for refreshments. Room was spotless - credit to your staff. Breakfast options met every need Staff all round were welcoming, helpful and courteous at all times - contributing to a lovely stay A selection of newspapers as well as China Weekly would be informative for visitors. If we visit Antwerp again would we stay at the Leonardo Hotel? Yes, definitely
14/04/2016
Guest feedback By Jaumoulle M
3 / 5
14/04/2016
Guest feedback By J.HOSPES H
3 / 5
Blij met het reisbureau die dit hotel mij aanraadde
Hotel is mij aangeraden door het reisbureau, bij de vraag hoe ik het hotel ken, miste ik deze keuze!!
13/04/2016
Guest feedback By Linda J
4 / 5
Room Cnvenences
Whilst we could not fault the staff or the position f the hotel we were not happy with our room. There was no room to put any of our things, no shelves or wardrobe which made things difficult. The bathroom was poorly designed & the shower was so small it was impossible to move in it. We were happy with the size of the room and the beds were comfortable. We would especially like to thank our house maid Nancy, who went out of her way to get our room safe operating. Suzanne in the breakfast room was helpful & friendly and all the front desk staff were exceptionally good. Assisting us with re-arranging airline tickets & vouchers due to Brussells incident and always greeted us with a smile & welcome. We would return to the Leonardo when next in Antwerp but would not accept the same room!! The position of the hotel is excellent in respect to dining, shopping & the train station.
12/04/2016
Guest feedback By Rainer H
5 / 5
aan te bevelen!
zie boven!
11/04/2016
Guest feedback By Hendrikje O
4 / 5
Een prima hotel om er een paar nachtjes te overnachten
Heel klantvriendelijk. Duidelijk met de informatie. Het ontbijt is prima. De bedden slapen zeer goed.
11/04/2016
Guest feedback By Danique V
3 / 5
11/04/2016
Guest feedback By Salih K
4 / 5
11/04/2016
Guest feedback By Dara M
4 / 5
Mostly good but let down by simple things
Free, good Wifi is a must in 2016. Being asked to pay 2€ for a cup of tea felt like an insult. Thev'touristbtax' should be part of the base rate.
11/04/2016
Guest feedback By pamela b
4 / 5
11/04/2016
Guest feedback By Ad e
4 / 5
Redelijk hotel
bedden goed, douche goed, kraan bij wastafel zit los, lampen bij bed hangen los, niet goed schoon als je goed kijkt.
11/04/2016
Guest feedback By Gijs P
4 / 5
10/04/2016
Guest feedback By Koen H
4 / 5
10/04/2016
Guest feedback By Stefanie B
3 / 5
10/04/2016
Guest feedback By Djessie F
3 / 5
09/04/2016
Guest feedback By Brigitte M
4 / 5
Verzorgd hotel
Veel lawaai aan de voorkant , drukke stad , betere isolatie noodzakelijk
09/04/2016
Guest feedback By Fernand M
4 / 5
Goede service en ontvangst,vriendelijk en correct
09/04/2016
Guest feedback By Sussy V
5 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Omer S
5 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Bastian H
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By A.j.p. V
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Frans V
5 / 5
Uiterst tevreden
08/04/2016
Guest feedback By Chris B
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Laurent G
5 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Dieter D
3 / 5
08/04/2016
Guest feedback By Jean-Yves M
4 / 5
08/04/2016
Guest feedback By J.c.a. H
5 / 5
07/04/2016
Guest feedback By Joke S
5 / 5
07/04/2016
Guest feedback By Monique R
4 / 5
Badkamer en gehorigheid
In bad zaten vieze kringen. Wij hadden in de gang een persoon die heel erg gehorig, dronken was.Werden er 2 keer wakker van.Het hotel is erg gehorig.
07/04/2016
Guest feedback By Latifa A
2 / 5
Slechtste hotelovernachting ooit
1
07/04/2016
Guest feedback By Veronika T
5 / 5
07/04/2016
Guest feedback By JOSEBA I
4 / 5
05/04/2016
Guest feedback By Marco B
3 / 5
Top locatie van het hotel, vlakbij het Centraal Station. Onze kamer is ons echter zeer matig bevallen.
De locatie van Hotel Leonardo is super. Ook de entree en medewerkers van Leonardo zijn keurig en aardig. Onze kamer is ons echter erg tegengevallen. Het was erg klein. We konden nauwelijks om het bed lopen. Er stond ook een twijfelaarsize bed in terwijl wij beiden best wat ruimte willen in bed. De kamer oogde ook wat smoezelig en niet compleet uitgevoerd. We misten een plankje bij de wastafel en douche bijvoorbeeld en het was onmogelijk recht op het toilet te zitten omdat de wc-rol houder op knie-hoogte was geplaatst. Nogmaals toplocatie maar matig om te overnachten in onze ervaring. Wat vervelend om te zeggen maar ik heb zeker geen drie-sterren kwaliteit ervaren bij mijn overnachting.
02/04/2016
Guest feedback By Gregory C
4 / 5
02/04/2016
Guest feedback By Hans R
4 / 5
Badkamer
Kraan defect
01/04/2016
Guest feedback By Martine K
3 / 5
uitstekende locatie
01/04/2016
Guest feedback By Frédéric D
5 / 5
01/04/2016
Guest feedback By Ronald S
4 / 5
31/03/2016
Guest feedback By Danny B
4 / 5
30/03/2016
Guest feedback By Eric V
5 / 5
30/03/2016
Guest feedback By Pensri P
3 / 5
30/03/2016
Guest feedback By stephanie l
5 / 5
30/03/2016
Guest feedback By Dina A
5 / 5
29/03/2016
Guest feedback By Judith C
3 / 5
Geurtjes in de kamer
Ik verbleef in kamer 353. En vanaf dag 1 stonk de kamer naar sigarettenrook, vooral in de wc. Ik heb er geen punt van gemaakt, omdat mijn verblijf kort was, maar de geur was niet aangenaam.
29/03/2016
Guest feedback By Wendy W
3 / 5
Matig
Meer verwacht door ervaring met hetzelfde hotel in Berlijn. Het verschil is echt heel groot. In Berlijn waren we erg tevreden over onze kamer en verblijf.
29/03/2016
Guest feedback By Peter P
4 / 5
Internet
Gratis Wifi
29/03/2016
Guest feedback By Claire E
3 / 5
29/03/2016
Guest feedback By Roelof T
3 / 5
Ok voor één nacht maar liever niet langer.
Gangen en kamers komen smoezelig over. Personeel achter balie verdient echter werkelijk alle lof! Zeer hulpvaardig (bij omboeken van twee losse bedden naar een tweepersoonsbed), snel werkend (rij van wachtenden was zo weer weggewerkt (en bij iedereen even enthousiast en vriendelijk). Fijn dat onze koffers een paar uur achter de balie konden blijven staan na vertrek!
29/03/2016
Guest feedback By Patel K
5 / 5
Facilities in Room
Stayed on 5th floor--- Shower needs to be repaired for water leakage... Phone needs to be provided at both levels, its inconvenient to run for phone on upper level, when you are sitting at kitchen / sofa
29/03/2016
Guest feedback By Reinout V
4 / 5
Basics in orde
De basics van het verblijf in dit hotel waren in orde. De kamer was schoon en de service vriendelijk. Wel gaf de douchecel een wat gammele indruk.
29/03/2016
Guest feedback By LASZLO P
5 / 5
I missed the French speaking Belgian channels on the TV in the room. Regarding the events in Brussels they would have been essential to get first hand fresh local information.
29/03/2016
Guest feedback By Emmanuel I
3 / 5
There are people looking at this hotel.